Skip to content

>> Mijn doelgroep bestaat uit toonaangevende MKB’ers in de glastuinbouw: kwekers, toeleveranciers en installateurs.

PROFIEL

Geboren en getogen in de ‘Glazen Stad’, opgeleid tot industrieel ontwerper aan de TU Delft én jaren van projectervaring binnen en buiten de sector. Vanuit die achtergrond initieer en leid ik projecten op het gebied van productontwikkeling in de glastuinbouw. Tussen abstract idee en marktklaar product. Van productdefinitie, haalbaarheidsstudie en conceptontwikkeling tot CAD, prototypebouw en marktintroductie.

Mijn onderneming biedt me de mogelijkheid om mijn creativiteit, kennis en brede interesse maximaal te ontplooien. Allereerst als dienstverlener, maar een deel van mijn tijd besteed ik aan het ontwikkelen van eigen ideeën in hetzelfde speelveld. Alleen, of in samenwerking met andere partijen. Ik vorm het middelpunt van een netwerk van flexibele partners; aanvullende specialisten en jonge talenten.

MIJN AANPAK IN 36 SECONDEN

Mijn doelgroep bestaat uit toonaangevend MKB’ers in de glastuinbouw: kwekers, toeleveranciers en installateurs. Ik bied hen creatieve oplossingen vanuit een breed perspectief en academische achtergrond. Met een projectmatige, resultaatgerichte aanpak, flexibele instelling en realistische begroting, lever ik mijn klanten ‘return on investment’. Door analytisch vermogen en visualisatietechnieken kan ik ideeën onderbouwen en inzichtelijk maken. 

Affiniteit met techniek én commercie zorgt ervoor dat ik een brug kan slaan tussen ondernemer, producent en markt. Mijn onderneming blijft bewust klein en daardoor flexibel en efficiënt, maar door samenwerking ook in staat om ook méér omvattende projecten tot een succesvol einde te brengen. Ik heb een goed uitgerust kantoor aan huis, waarin werk en privé zich efficiënt laten combineren. Dit geeft mij de vrijheid om het merendeel van mijn tijd letterlijk bij de klant te werken, waardoor de lijnen kort zijn.

“Mijn doelgroep bestaat uit toonaangevend MKB’ers in de glastuinbouw: kwekers, toeleveranciers en installateurs.”

DIENSTEN

Ik bied mijn klanten een compleet pakket diensten in productontwikkeling: van abstract idee tot marktklaar product.

BM - Schema dienstverlening